Tende za čamce

Pramčana tenda bez stakla

Pramčana tenda bez stakla. Efikasna zaštita putnika i stvari od dolaznog vjetra, prskanja i kiše tokom kretanja motornog čamca, jaka i pouzdana, brzo se montira, zauzima malo prostora prilikom transporta. Težina tende do 2.5 kg. Poboljšava aerodinamiku, omoguć́ava smanjenje otpora vjetra u toku vožnje. Takođe tenda po želji može biti opremljena džepovima za postavljanje registarskog broja. Takođe tenda po želji može biti opremljena džepovima za postavljanje registarskog broja. Montira na dužini čamaca od 270sm do 520sm.

Cijena: od 125  zavisno od modela čamca.

Pramčana tenda sa staklom

Efikasna zaštita putnika i stvari od dolaznog vjetra prskanja i kiše tokom kretanja motornog čamca jaka i pouzdana, brzo se montira, zauzima malo prostora prilikom transporta. Težina tende do 2.5 kg. Poboljšava aerodinamiku, omoguć́ava smanjenje otpora vjetra u toku vožnje. U konstrukciji tende predviđeni su prozori koji su napravljeni iz providnog, otpornog na smrzavanje PVH materijala, a takođe tenda po želji može biti opremljena džepovima za postavljanje registarskog broja. Montira na dužini čamaca od 305sm do 520sm.

Cijena: od 140  zavisno od modela čamca.

Tenda — transformer (vrsta kabriolet)

Do šest mehanizama za transformaciju.
Prozori za osmatranje su opremljeni mrežom od komaraca.
Jednostvana za ugradnju i upotrebu. Provjetrivana.
Odlična zaštita vaših stvari od kiše, prskanja i sunca.
Kompaktno pakovanje i mala težina Montira na dužini čamaca od 305sm do 520sm.

Cijena: od 410 € zavisno od modela čamca.

Tenda za transport i skladištenje

Tenda za skladištenje i transport – jedan od najviše odgovara načina da zaštite svoj čamaca tokom transporta i skladištenja.
To je savršeno štiti brod od sunca, kiše i vetra koji nosi prašinu i prljavštinu.

Cijena: od 185  zavisno od modela čamca.